Banner bot ideiglenes eltávolítása + változások okai

Ahogyan azt már láthatjátok, el kellett, hogy távolítsuk a szerverről azt a Banner botunkat, ami folyamatosan frissítette nekünk a Bannerünk felületét mindenféle izgalmas információval, mint például az aktuális névnapok, óra, felhasználói létszám és miegymás. Ennek oka a tegnapi (2021. 02.08.) adatbáziskezelő szerverünk teljes összeomlása, ami sajnos a Banner botunkhoz köthető hibához eredeztethető vissza. Ameddig a TeamSpeak nem ad ki egy újabb szerver kliens verziót, amiben az ilyesfajta bot problémákat nem javítják ki, addig sajnos ideiglenes jelleggel el kell távolítanunk ezt a funkciót a szerverünkről. Amint ez a hiba kijavításra kerül és újra úgy érezzük, hogy biztonságos a Magyar Gamers szerverére is visszahozni a szeretett botunkat, akkor mi azt azonnal meg fogjuk tenni, de addig is nem kockáztathatjuk meg, hogy még egyszer előforduljon velünk egy ilyen fatális hiba, mint a tegnapi.

A tegnapi nap kellemetlenségeiért pedig itt is újbóli elnézést szeretnénk kérni minden kedves felhasználónktól, sajnos minket is legalább annyira hirtelen érintett a probléma, mint benneteket, egyik pillanatról a másikra elérhetetlen lett a szerver, amit csak úgy tudtunk utólag orvosolni, hogy egy 2021.01.19-es nagy biztonsági mentés visszaállításával tudtuk újra visszahozni a szervert a “halálból”. Igyekszünk hasonló hibákba a jövőben nem belefutni, mi ezért mindent megteszünk!

Amennyiben bárkinek bármilyen rangbeli változásai lennének vagy netán eltűnt egy-két szobája, azt mindenképpen jelezze egy szerveren tartózkodó illetékesnek és mi segítünk mindent visszaállítani, ahogyan az volt.

a Magyar Gamers Vezetősége!