V.I.P. előnyei és igénylésének feltételei

Előnyei

Egyedi elhelyezkedés

Egyedi szobaelhelyezkedés a szerveren, saját részleggel, alszobákkal és biztosított fennmaradással.

Saját konfigolású szobarangok

V.I.P. tagjaink számára biztosítani tudunk egyedi és saját kérés szerinti szoba jogosultságokat, melyeket szabadon felhasználhatnak szobájukon belül.

Saját ikonok feltöltése és használata

Amennyiben rendelkezel saját ikonnal, mely megfelelő formátumú és a szerverünkön is szeretnéd ezt viszont látni, akkor van lehetőség ezt az ikont feltölteni adatbázisunkba és szabadon felhasználni, akár az előzőleg említett rangokhoz is.

Egyedi konfigolású szoba

Bármilyen különleges kérésed van a szobáddal kapcsolatban, mi azt a fajta beállítást elvégezzük neked. Legyen például az, hogy átlag felhasználók ne lássanak be a szobádba vagy a leírását a szobádnak ne lássák, ezek a beállítások mind kérhetőek és mi mind szívesen el is végezzük neked.

6-nál több ikonnal rendelkezhet

Szerverünkön ugyebár átlag felhasználói szinten maximum 6 db ikonnal lehet rendelkezni egyszerre, ez alól kivételt képez a V.I.P. rang , ugyanis így akár 12 vagy több ikont is választhatsz illetékeseinktől, ennek pontos számát te határozod meg.

Bármelyik maximum szobalétszámot elért szobába való csatlakozás

Ha egy szoba elérte az előre beállított maximum felhasználói létszámot, akkor ugyebár abba a szobába már alapesetben több felhasználó nem tud becsatlakozni, ez viszont nem igaz a V.I.P. tagjainkra. Bármelyik ilyen szobába be fognak tudni csatlakozni, legyen szó Társalgó szobákról vagy saját szobájukról.

V.I.P. igénylésének feltételei

Csatlakozási minimum

Ez az alapfeltétele a V.I.P. rang igénylésének. A minimum csatlakozási szám, amit el kell érned a szerverünkön: 1500. Ha ez nincs meg, sajnos a rangnak az igénylése is érvénytelen.

Eltöltött idő minimum

A csatlakozási szám mellett, egy bizonyos időt is el kell töltened a szerveren, hogy a rangot igényelni tudd. Ehhez legalább egy 1 éve regisztrált fiókkal kell rendelkezned, aminek első  és utolsó csatlakozása között már eltelt minimum 1 év.

Illetékesek munkájának a segítése

Ezt nem kell rendszeresen megtenned, de legyen rá példa! (pl.: trollokra figyelmeztetés, hangtorzítós emberek jelentése, trágár szavak észrevétele szobák nevében vagy azok leírásában / szexuális tartalmat közvetítő szobák, más TeamSpeak3 szervének hirdetése stb.)

Amennyiben ezen feltételek mindegyikét sikeresen teljesítetted, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot akár a szerveren vagy e-mail címünkön keresztül, mi ezután mindent leellenőrzünk és ha mindent helyén találtunk a rangot rádruházzuk és a szobádat létrehozzuk. Az ezen felüli beállításokat is ekkor hajtjuk végre, ha esetleg szeretnél élni a rang nyújtotta előnyökkel.

E-mail címünk: info@magyargamers.hu