Új Multimédia Menedzserünk

Az utóbbi időben többféle platformra is elkezdtünk kiterjeszkedni és ahogy nőtt a platformok száma, úgy éreztük egyre jobban a szükségét annak, hogy egy külön ember foglalkozzon ezekkel a felületekkel, hogy minden helyen biztosítani tudjunk nektek állandó tartalmat, így került sor egy multimédia menedzsernek a kinevezésére. Ez az ember nem egy szerver illetékes, tehát ha esetleg látjátok is, hogy a szerveren valaki ezzel a ranggal rendelkezik, hozzá nem fogtok tudni segítségnyújtással kapcsolatban fordulni, ugyanis az ő feladatai nem terjednek ki a TeamSpeak 3 Szerverre, ő csak a közösségi oldalainkért felelős.

Sziasztok én Valentin vagyok és én leszek a mai naptól fogva a Magyar Gamers multimédia menedzsere. Főként azért vállaltam el ezt a feladatot, mert érdekel a közösségi oldalak kezelésének világa, illetve szeretek Photoshopban is dolgozni. Nem eltitkolt szándékom, hogy ahol csak tudjam, segítsem a Magyar Gamers-es srácok munkáját, ezzel is pár tehertől megszabadítva őket. Mivel ők nem igazán értek rá ezekkel a különböző platformokkal foglalkozni, így én szívesen elvállaltam ezt a feladatot, amivel megbíztak. Remélem, hogy meg lesztek elégedve a jövőbeli munkáimmal és látható lesz a fejlődés minden téren, akár csak az aktivitásban is, ezeken az oldalakon.

-Valentin

Reméljük ti is látni fogjátok a közösségi oldalainkba vetett munkát és bízunk benne, hogy egy még nagyobb közösséget fogunk tudni ezzel építeni, számotokra pedig a legjobb felhasználói élményt nyújtani.

a Magyar Gamers Vezetősége!