Magyar Gamers TeamSpeak 3 Szerver Szabáyzata

Általános szabályok:

Tiltott a jogosultságokkal való visszaélés!

Tiltott más felhasználónevével visszaélni vagy annak kiadni magad! (A szinte megegyező felhasználónevek hasznaláta is szintén tiltottak! pl.: Tutulowsky2 -> Tutulowsky1, Tutulowsky3, stb.)

Bárminemű személyes adat/adatok közzététele az illető jóváhagyása nélkül Szigorúan Tilos!

Más már létező szervercsoport nevén történő belépés Szigorúan Tilos! (Admin Server Query, Senior Admin, Szerver BOT, Szerver Admin, Szerver Operátor, Szerver Moderátor, Multimédia Menedzser, ViP+, ViP, Magyar Gamers Tag)

Ezen felül a megtévesztésre szánt felhasználónevek használata is Szigorúan Tilos! (pl.: [Tulajdonos] Alma, [Rendszergazda] Pisti, vagy bármi, ami egy szerver jogosultságra akar hivatkozni)

Az olyan karakterek a névben, melyek a magyar nyelv által nem ismert karakterek, (pl.: kínai, arab, ciril) vagy pedig egyéb más különleges karakterek, melyek annak minősülnek, használatuk Szigorúan Tilos!

Politikai, vallási, vagy hovatartozással kapcsolatos szélsőséges nézetek közreadása, önkényuralmi jelképek alkalmazása, vallási és etnikai közösségek, kisebbségek elleni nyílt vagy burkolt uszítás Szigorúan Tilos!

A fentebb említett etnikumok, közösségek, irányzatok megnevezése, megjelenítése és tudatra adása Szigorúan Tilos!

Jó ízlést sértő, obszcén, trágár felhasználónév, leírás használata, ilyen jellegű üzenetek küldözgetése, vagy ilyen jellegű avatartok, képek, fájlok, szövegek feltöltése, használata szintén Szigorúan Tilos!

A szerver működését lassító, nagyméretű képek, fájlok feltöltése Szigorúan Tilos!

A folyamatos szobaváltogatás nem engedélyezett!

Admin / Moderátor / Operátor üzenetének figyelmenkívül hagyása, intézkedés alatt lévő üzenet bezárása vagy helytelen szóhasználat és/vagy nem a valós tények közlése Szigorúan Tilos!

Minden fentebb említett illetékesnek (Moderátor, Operátor, Admin) jogában áll bármelyik szobába korlátlanul belépni és szobát módosítani előzetes figyelmeztetés nélkül, ha ezt az adott szituáció, netán intézkedés megindokolja! (pl.: szobavéglegesítés)

A Publikus Társalgó, illetve Privát Szobákban érvényes szabályok:

Minden olyan tevékenység, amely zavaró, idegesítő, félreérthető, vagy veszélyes, félelmet keltő, sértő lehet mások számára Szigorúan Tilos!

Durva, sértő beszéd, káromkodás, mások sértegetése Szigorúan Tilos!  (kivétel, ha mindez humoros formában történik, baráti társaságban, ahol ezzel kapcsolatban nem alakul ki sértődés)

Hangtorzító használata Szigorúan Tilos! (amennyiben az zavarja a többi, szobában tartózkodó felhasználót!)

Folyamatos kirúgások, kitiltások, gyakori “Bökés”, “Panasz”, “Privát Üzenet”-ek használata Szigorúan Tilos!

A szerver felhasználása pénz, vagy egyéb értékek megszerzésére, felhasználók toborzása, vagy “kattintsatok az oldalamon” jellegű tevékenység, mely pénz, vagy más érték megszerzésére irányulnak Szigorúan Tilos!

A szoba témájától idegen tevékenység (pl.: zenehallgatás, folyamatos beszéd, mely nem kapcsolódik a szoba témájához) Szigorúan Tilos!

Gusztustalan, vagy jó ízlést sértő hangok továbbítása(mikrofonba történő böfögés, szellentés, stb.) Szigorúan Tilos!

Egyéb szabályok:

A Privát Szobák Részlegen egy Főszobának maximum 3db alszobája lehet összesen!

A Privát Szobák részlegen csakis és kizárólag a Főszobának lehet szoba ikonja, illetve alszobája! Alszobához alszobát rendelni/létrehozni Szigorúan Tilos!

A Privát Szobákba csak indokolt esetben lépj be! (pl.: meghívásra)

Ne zavard a fent lévő játékosokat, adminokat akár bökdöséssel, írogatással, vagy nem megfelelő / fölösleges mikrofon használattal!

Feleslegesen szobát ne hozz létre!

Fontos:

A tiltásoknál mindig számba vesszük a kontextust, tehát ugyanaz a kihágás a körülményektől és a szándéktól függően járhat több napos eltiltással vagy szóbeli figyelmeztetéssel.

♦ A Szabályzat kijátszása (kiskapuk keresése) nem megengedett!

♦ A fentiek megszegése a szerverről való azonnali kirúgást / kitiltást vonhatja maga után.

♦ A TS3 szerverről való kirúgás / kitiltás esetén az intézkedő minden esetben leírja az intézkedés okát.

♦ Ezt a szabályzatot a félreértések elkerülése végett minden esetben olvasd el mielőtt kérdeznél!

♦ A szabályzat minden felhasználóra / szervercsoportra vonatkozik!

♦ A szerverre való felcsatlakozással automatikusan elfogadod a szerver szabályzatát!

♦ A szabályok nem ismerése nem mentesít senkit azok betartása alól!

♦ A Magyar Gamers vezetősége fenntartja a szabályok esetleges megváltoztatását, illetve egyéni esetekben lévő szankciók végrehajtását!

♦ A Magyar Gamers Ts3 Szerver fenntartja a jogát annak, hogy a szerveren és a weboldalon fellelhető anyagok, képek, szövegek, leírások, szabályok, ikonok és minden egyéb, mely a szerverünkhöz köthető anyag, kizárólag a Magyar Gamers Ts3 Szerver tulajdonát és annak tulajdonosait képezik. Felhasználásuk/továbbításuk vagy kimásolásuk minden formája tiltott!

A szabályzatot csakis a Magyar Gamers tulajdonosai szerkeszthetik!

Utoljára szerkesztve: 2021. szeptember 14. 21:30 -Tutulowsky2