Számozások frissítése a szerveren

A mai nappal, mint láthatjátok, megváltoztattuk a számozásokat a szerveren, így ez minden véglegesített szobára hatással van. Eddig a teljes TS-t beszámoztuk, kezdve a Lábtörlővel, egészen a Vendég szobákig, viszont átgondoltuk ezt az egészet, és végül úgy döntöttünk, érdemesebb és effektívebb lenne, ha csak azokat a szobákat számoznánk, amiket Ti használtok, így ezáltal kisebb szobaszámokat biztosítva számotokra. (régebben ugyebár voltak olyan Privát Szobák is amiknek már ilyen 480-as sorszáma volt)

Tehát a mai naptól fogva a számozás kezdete a ViP Szobák-tól kezdődik, ergo ők rendelkeznek a legkisebb számokkal, mint 1., 2., 3., stb., illetve a számozás a “Z” részlegen ér véget, így a Vendég Szobáink már egyáltalán nem kapnak számozást.

Reméljük, hogy nektek is tetszik ez az új fajta kinézet, szerintünk már pont ideje volt ezt újragondolni, és frissíteni a számozásokat a szerveren. Ha ezen felül esetleg bárkinek bármilyen javaslata lenne ezzel kapcsolatban vagy bármi más fejlesztéssel kapcsolatos dologgal a szerverünkön, akkor nyugodtan írjatok nekünk az info@magyargamers.hu e-mail címünkre és szívesen várjuk minden kedves észrevételeteket. 🙂