Rólunk

Mindent a fejlődésért

A Magyar Gamers története - A mi történetünk

2015-ben indítottuk el a szervert és azóta is próbálunk folyamatosan fejlődni. Célunk, hogy egy megbízható, állandó és ingyenes szervert biztosítsunk a játékosok/barátok számára, a nap 24 órájában. Mi magunk is megannyi játékkal játszunk és tudjuk, nagyon fontos egy olyan kommunikációs platformnak a megléte a háttérben, ami ha kell az igényeinknek megfelelően tud változni. Mi ezt próbáljuk elérni a szerverünk által nyújtott szolgáltatásokkal.

Eleinte Broenor, jelenlegi szerver fenntartónk által indult a szerver, mint World of Warcraft beszélgető szerver és a Magyar Gamers közösségi szervert csak mint teszt szerver tartotta fent. Időről időre viszont úgy bizonyult, hogy ez a szerver sokkal inkább közkedvelté vált a felhasználók számára és az akkori World of Warcraft TeamSpeak szervert bezárta és minden idejét ennek a szervernek a fejlesztésére szánta. Ekkor jött segítségére, azóta már tőlünk elbúcsúzott Kratnos kollégája, akivel az egész Magyar Gamers-t beindították. Azóta rengeteg idő telt el, ketten viszont egy olyan utat jártak be, amelynek most szerverünk népszerűségét köszönhetjük. Mint ahogy azt említettük, Kratnos 2020.03.04-én elhagyta szerverünket és önszántából lemondott a tulajdonosi rangjáról közös megállapodás és egyeztetést megelőzően.

Mindezek előtt viszont, még 2020.08.21-én Tutulowsky2 sikeresen szerver tulajdonos lett, ugyanis úgy ahogy mindenki más is, ő is a ranglétrát végigjárva érte el azt, ahol éppen tart. Tutu legfőbb segítsége a teljes szerver kliens alapú újrakonfigurációjában mutatkozott meg, illetve, hogy lényegében átvette a Kratnos által hátra hagyott betöltetlen űrt. Jelenleg is ő felel a szerver konfigurációjáért, illetékeseiért és a honlapért egyaránt.

Jelenleg itt tartunk, Broenor és Tutulowsky2 tartják fent a szervert és törekednek arra, hogy a legkiválóbb felhasználói élményt biztosítsák új és régi felhasználóik számára.