Rólunk

Mindent a fejlődésért

A Magyar Gamers története - A mi történetünk

2015-ben indítottuk el a szervert és azóta is próbálunk folyamatosan fejlődni. Célunk, hogy egy megbízható, állandó és ingyenes szervert biztosítsunk a játékosok/barátok számára, a nap 24 órájában. Mi magunk is megannyi játékkal játszunk és tudjuk, nagyon fontos egy olyan kommunikációs platformnak a megléte a háttérben, ami ha kell, az igényeinknek megfelelően tud változni. Mi ezt próbáljuk elérni a szerverünk által nyújtott szolgáltatásokkal.

Eleinte Broenor (Pista), jelenlegi szerver fenntartónk által indult el egy másik, World of Warcraft beszélgető szerver még anno 2012-ben. A Magyar Gamers közösségi szervert akkoriban még csak, mint teszt szerver tartotta fent. Időről-időre viszont úgy bizonyult, hogy ez a szerver (tehát a Magyar Gamers) sokkal inkább közkedvelté vált a felhasználók számára és az akkori World of Warcraft TeamSpeak szervert bezárta és minden idejét ennek a szervernek a fejlesztésére szánta. Ekkor jött segítségére, azóta már tőlünk elbúcsúzott Kratnos (Robi) kollégája, akivel az egész Magyar Gamers-t beindították. Azóta rengeteg idő telt el, ketten viszont egy olyan utat jártak be, amelynek szerverünk kezdetleges népszerűségét köszönhettük.

Kratnos (Robi) távozása előtt még csatlakozott a csapathoz Tutulowsky2, (Máté) akiben potenciált látott a két akkori tulajdonos és bevették a szerver vezetésébe. Tutu legfőbb segítsége a teljes szerver kliens alapú újrakonfigurációjában mutatkozott meg, illetve lényegében átvette a Kratnos által hátra hagyott betöltetlen űrt. Jelenleg is ő felel a szerver konfigurációjáért, illetékeseiért és a honlapért egyaránt.

Jelenleg itt tartunk. Broenor és Tutulowsky2 tartják fent a szervert és törekednek arra, hogy a legkiválóbb felhasználói élményt biztosítsák új és régi felhasználóik számára.