Könyvjelzők beállítása

Mik azok a könyvjelzők és mire tudod őket használni?

A könyvjelzők segítségével tudsz úgy felcsatlakozni a szerverünkre, hogy ne a Lábtörlőben kezdj, hanem egy előre meghatározott szobában, például a saját privát szobádban. Ez abban segíthet neked, hogy így nem kell minden egyes alkalommal letekerned az egész TS-en ahhoz, hogy belépj a szobádba, elég ha csak az előre létrehozott könyvjelzőn keresztül csatlakozol fel a szerverünkre, így már el is kezdheted a beszélgetést a saját szobádban, amennyiben ezt a beállítást végrehajtod. Ha érdekel, hogyan tudod ezt beállítani, kérlek olvass tovább!

A könyvjelzők helyes beállítása lépésről lépésre:

  1.  Légy belépve a saját, véglegesített szobádba!
  2. Válaszd ki a bal felső sarokban lévő Bookmarks lehetőséget!
  3. Válaszd ki az “Add to Bookmarks” lehetőséget!
  4. Ezek után a felugró ablakban válaszd ki a “Go Advanced” lehetőséget, ha esetleg ezelőtt még nem tetted volna meg! (Ok gomb mellett)
  5.  Amennyiben ezzel is megvagy a “Default Channel” résznél a saját szobád nevét kell, hogy lásd, de ha ez mégse lenne így, csak nyomd meg azt a kis pipás szövegbuborékot!
  6. Mindezek után, ha tartozik a szobádhoz jelszó, akkor azt kérlek írd be a “Default  Channel Password:” részbe!
  7. Meg is vagyunk mindennel, most már csak válaszd az “Apply” és “Ok” lehetőséget. Innentől kezdve, ha ezen a könyvjelzőn keresztül csatlakozol be, akkor automatikusan a saját szobádban fogsz kezdeni.
  8. A következő csatlakozásnál válaszd ki ugyanígy a könyvjelzők fület és kattints rá a létrehozott könyvjelződre!