Gyors helyzetjelentés

Nagyon régóta nem írtunk ezzel kapcsolatban posztot, de most, hogy kitöltsük ezt a betöltetlen űrt, szeretnénk mindenkit tájékoztatni, hogy a legutóbbi változathoz képest sajnos még mindig nem tudjuk beüzemelni a banner botunkat, amiről bővebben már itt írtunk. Sajnos ugyanaz a probléma áll még mindig fenn, mint ezelőtt. Akit részletesebben érdekelnek az okok, kérjük olvassa el az ezzel kapcsolatos cikkünket. Ezen kívül pedig legelső híreink közé tartozott egy Multimédia Menedzsernek a felvétele a szerverre, viszont ez mint tapasztalhattátok, nem nagyon sült el úgy, ahogyan azt mi vártuk. Ennek hatására vállaltam el én, Tutulowsky2 ezt a szerepkört, ugyanis eddig is minden közösségi médiás platformon én voltam az, aki “aktívkodott” és így talán ez tűnik a leglogikusabb döntésnek. Ennek hatására semmi nem fog változni, minden marad a régi, de Valentintól el kellett, hogy búcsúzzunk.

A jövőben várhatóak kisebb-nagyobb megnyilvánulások a platformjainkon, mint például pár videós segítség a YouTube csatornánkon a Könyvjelzők beállításához, illetve minden egyéb olyan kritikus témához fogunk nektek videós segítséget biztosítani, aminél úgy gondoljuk, szükségetek lehet egy kis magyarázatra, hogy mit-hol kell végrehajtani.

Hamarosan meg fogjuk újra nyitni Moderátor felvételünket, amit most már állandóan ezen az oldalon keresztül fogtok tudni elérni, de hogy egészen biztosan ne maradjatok le erről, kövessétek figyelemmel a Híreket, illetve a TeamSpeak szerverünkön lévő kiírásokat.

Egyelőre ennyit tudtam most nektek össze szedni, talán ezek így az aktuális legfontosabb dolgok, amikről tájékoztatni szerettünk volna benneteket. A későbbiekben még számíthattok bejegyzésekre, addig is kellemes időtöltést kívánunk minden kedves tagunknak a szerverünkön!

a Magyar Gamers Vezetősége!