Boldog karácsonyt!

Lassan véget ér ez a sokak számára igen nehéz 2020-as év, de mi most mindentől függetlenül kívánjuk azt minden kedves felhasználónknak, hogy örömtelien teljen mindenkinek a karácsonyi időszak és nagyon vigyázzunk egymásra! Fontos, hogy most pár napra egy kicsit megpihenjünk és a szeretteinkkel töltsük ezt az időszakot, mindenkinek kijár a mostani év utáni lazítás!

Mi nagyon szépen megköszönjük nektek ezt az évet, nekünk a 2020-as év volt az eddigi legsikeresebb évünk, ha a felhasználói létszámot nézzük, ebben az évben a rekordunk a 390-et ütötte, ami valljuk be egész szép teljesítmény, a 2019-es 200 körüli átlaghoz képest! 😀 Igyekszünk tovább fejlődni és fenntartani számotokra a szerveren történő zavartalan kommunikációt, a jövő évben pedig a szervert érintő fejlesztések/frissítések ugyanúgy mennek tovább, ahogyan eddig is. Mint tudjátok, nemrégiben magunk mellé vettünk egy multimédia menedzsert, aki a közösségi platformjainkba fog egy kis életet lehelni a jövő évben, így nagyon várjuk mi is az ezzel kapcsolatos fejleményeket, reméljük a felhasználói létszámunk is hasonlóképpen fog megnőni a jövő évben, mint a mostaniban tavalyhoz képest!

Így ebben az évben utoljára jelentkezve, mi, a Magyar Gamers vezetősége szeretnénk nektek nagyon boldog és kellemes karácsonyi ünnepeket kívánni, 2021-ben pedig innen folytatjuk, addig is vigyázzatok magatokra és egymásra!

a Magyar Gamers Vezetősége!


Frissítés:

A poszt megírása óta a fentebb említett felhasználói létszám megnövekedett és nem 390-es legnagyobb felhasználó létszámmal zártuk az évet, hanem 411-el december 30-án! Nagyon szépen köszünjük!